Velkommen til Rørvig

Huset ligger på Kattegat siden mellem Rørvig og Nykøbing Sjælland, tæt ved Lyngkroen.

Området indbyder til at gå til stranden og bade i Kattegats blå, blå bølger. Cykelture i skoven, langs Kattegat og Isefjorden, windsurfing i Skansehagebugten eller hvilken udendørsaktivitet man nu er til. Der er kun 5 min gang til lokal købmand og 3 km til henholdsvis Rørvig by og havnen.

Stedet kan sagtens indtages uden bil, og hvis København skal besøges som en del af ferien, er der kun 100 km til Rådhuspladsen. Turen kan evt. foregå med færge og tog via Hundested, hvor cykler nemt kan medtages.

Til de der ikke kender Rørvig i forvejen, så er her alt, hvad der skal til for at opleve en rigtig dansk sommerhus sommer - et forår, efterår eller vinterferie. Området ligger i Storebælt tørkeområde, hvilket betyder gennemsnitligt flere solskinstimer. Her er både hav og fjord, plantager og strandenge, indsøer, fuglereservat, landbrugsland, købstaden Nykøbing Sjælland og landsbyen Rørvig med sin færge til Hundested samt lystbådehavnen. Gourmet restauranten Rørvig Kro, cafeer og gode ishuse. Der er mulighed for at deltage i sejlklubbens aktiviter, besøge Sommerland Sjælland, spille golf i Hørve, mini golf, ride, tage på guidede natur ture, fiske og meget, meget mere.

Vi ender altid selv med at tage til stranden og dase i solen omkring huset. Se turistbureauets hjemmeside for yderligere information: http://visitodsherred.dk

Klitterne ved stranden
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk